Vælg en side

Il Buco Bakery, beliggende ved siden af den italienske restaurant Il Buco på Njalsgade, er et charmerende og autentisk bageri, der bringer en lille bid af Italien til København. Kvalitet, håndværk, lokale råvarer og økologi går op i en højere enhed, og bageriet specialiserer sig i surdejsbrød- og boller, rugbrød, croissanter og sæsonbestemte søde fristelser.

Sublime croissanter og friskbrygget kaffe

Nyd en udsøgt croissant og en friskbrygget kop kaffe hos Il Buco Bakery, mens du betragter vandet ved Islands Brygge, der langsomt vågner til live. Bageriet skaber en idyllisk ramme for en perfekt morgenstund i byen.

Byens bedste fastelavnsboller

Il Buco Bakery er kendt for sine uimodståelige fastelavnsboller, som mange mener, er de bedste i byen. Sørg for at lægge vejen forbi bageriet omkring februar, når det er fastelavnssæson, og smag deres lækre, sæsonbestemte kreationer.

Adresse: Njalsgade 19C, 2300 København

Se mere: II Buco Bakery

Il Buco Bakery – en italiensk perle ved Islands Brygge

Il Buco Bakery er et italiensk-inspireret bageri, der byder på kvalitetsbagværk og hyggelige omgivelser ved Islands Brygge. Med et udvalg af surdejsbrød, rugbrød, croissanter og sæsonbestemte søde fristelser er Il Buco Bakery et oplagt sted at besøge for en autentisk og smagfuld oplevelse.