Vælg en side

Med tre placeringer i København og én i Frederiksberg er BUKA Bakery en sand perle for enhver, der elsker bagværk, søde fristelser og lækre sandwichs. Fra morgen til aften byder BUKA velkommen med uimodståelige croissanter, kardemomme-brioche og hjemmebagte pizzaer.

En dag hos BUKA – fra morgen til aften

Hos BUKA er du velkommen “any time any day”. Start dagen med deres lækre bagværk og søde fristelser og fortsæt med smagfulde sandwichs og hjemmebagte pizzaer senere på dagen. En tur til BUKA er en sand smuttur til de italienske brostensstræder.

Uimodståelige croissanter og kardemomme-brioche

BUKA serverer uimodståelige croissanter med forskellige fyld, såsom hvid chokolade-ganache, Nutella og tiramisu. Deres kardemomme-brioche fortjener også særlig opmærksomhed – sprød udenpå og dejlig blød indeni. Du vil ikke gå skuffet derfra!

Fire placeringer i København og Frederiksberg

BUKA har fire placeringer fordelt over København og Frederiksberg, så du er aldrig langt fra en lille bid af bagerhimlen. Find dem på følgende adresser:

  • Store Kongensgade 18, 1264 København K
  • Strøget, Frederiksberggade 21, 1459 København K
  • Gammel Kongevej 171, 1856 Frederiksberg C
  • Østerbrogade 82, 2100 København Ø

Besøg BUKA for en sand bageroplevelse

Hvis du er på udkig efter en autentisk og lækker bageroplevelse i København og Frederiksberg, så er BUKA Bakery stedet at besøge. Med deres uimodståelige udvalg af bagværk, søde fristelser og lækre sandwichs, vil du ikke gå skuffet derfra.

Se mere på: Buka-bakery.com