Vælg en side

På Østerbro, gemt i Skjolds fodboldklubs caféteria, finder du bageriet Galst, der er en sand perle for brødelskere. Selvom en fodboldklub ikke er det mest oplagte sted at søge efter morgenbrød, vil du ikke fortryde et besøg hos Galst, hvis du er i nærheden.

Suveræne surdejsbrød fra Galst

Erik Galst, manden bag Galst, er kendt for sine fantastiske surdejsbrød, især det såkaldte “signaturbrød”. Hans brød har fået opmærksomhed fra både Claus Meyer, The Washington Post og Euroman, samt fra de mange lokale kunder, der står i kø for at få en bid af hans lækre bagværk.

Nyd brødet i Østerbros smukke omgivelser

Med Fælledparken, søerne og Østerbros summende byliv lige ved siden af, er det oplagt at tage en surdejsbolle fra Galst med ud på en hyggelig gåtur i området.

Obs: Galst holder midlertidigt lukket på Østerbro, men arbejder på at genåbne snart. Besøg dem i mellemtiden i Holløselund.

Adresse: Per Henrik Lings Allé 10, 2100 København Ø

Se mere: Galstbageri.dk

Galst – en skjult skat for brødelskere på Østerbro

Galst er et bageri, der overrasker og imponerer med sine fantastiske surdejsbrød. Selvom det er gemt i Skjolds fodboldklubs caféteria, er det et besøg værd, hvis du befinder dig på Østerbro. Så snart Galst genåbner, bør du unde dig selv et besøg og nyde deres uovertrufne brød i Københavns smukke omgivelser.